Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Laulujen suomennostietokanta Laura -verkkosivustoa. Seloste on laadittu 21.9.2022.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä palvelu täyttää suurelta osin saavutettavuusvaatimukset. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston kehittäjäryhmä. Arvioinnin perusteella havaitut saavutettavuuspuutteet on listattu tällä sivulla.

Sivustolla mahdollisesti oleva saavuttamaton sisältö voidaan tarvittaessa toimittaa erikseen saavutettavassa muodossa. Voit pyytää sisältöjä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: saavutettavuus@uniarts.fi.

Sivuston saavutettavuuspuutteet

Sivuston haku

Sivuston haku on toteutettu kolmannen osapuolen hakupalvelua Algoliaa käyttäen. Haun koodia on mukautettu mahdollisimman saavutettavaksi, mutta kaikilta osin se ei ole täysin saavutettava.

Hakupainike

WCAG:n ohjeistuksen mukaan lomake-elementeissä pitäisi olla erillinen painike. Algolian peruslogiikka sen sijaan on, että hakutulokset päivittyvät automaattisesti hakusanan ja suodattimien perusteella.

Haun sävellysvuosi-suodatin

Haun sävellysvuosi-suodatin on toteutettu Algolian Range Slider -vimpainta käyttäen, eikä sen toteutus ole saavutettava. Vimpaimen syöte-elementit eivät ole liikuteltavissa näppäimistön avulla.

Lähetä meille palautetta saavutettavuuspuutteista

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Lähetä palaute osoitteeseen saavutettavuus@uniarts.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluttua.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000